28 mai 2007

Uke 22 - Forandringer i prosjektplanen

På grunn av eksamener og fotballturnering den 20, så blir det følgende forandringer i prosjektplanen som senker litt på kravene - men først noen viktige datoer:

  • Det blir ingen undervisning på skolen 30 mai, 6 juni eller 20 juni. De som ønsker kan likevel få prosjektveiledning i hele perioden frem til avslutning uke 24 - 13 juni.

  • Filmen/historien/musikkvideoen/nettsiden må ligge på bloggen/nett senest tirsdag 12 juni! NB! Andre oppgaver før 6 juni!

  • Karakterene settes 13 Juni!

  • Neste og siste oppmøte er 13 juni.

Vi slutter altså en uke tidligere enn planlagt. Siste dag blir onsdag 13 juni. Tiden frem til da bruker dere på å produsere produktet deres (filmen/nettsiden/digitale historie).

Veiledning: Det er flere muligheter for nettkommunikasjon: E-post, Skype, MSN, telefon, bloggen din (jeg følger med i utviklingen, så det er derfor viktig at dere loggfører fremdriften :O) Nyhet! Vi kan også bruke yackpack walkie talkie som jeg har lagt til øverst i menyen her. Hvis du har headset kan du trykke på live (snakkeboblen), og hvis jeg da er pålogget kan vi kommunisere synkront ( i samtid). Ønsker du veiledning kan du bestille på e-post: jeatr@online.no

Forandringer i krav til oppgaven:

  • Alle retningslinjer for copyright og kildekritikk må være fulgt - både når det gjelder bilder, tekst og musikk!

  • Musikk og bildefiler skal være i et hensiktsmessig format. Filmer bør være under 100 Mb (ca 3 min lange)


  • Det kan legges ved et enten eller: manus (kan være et dikt, eller en sang feks.), eller synopsis (som er en kort info om hva filmen handler om) og/eller Story board (her kan du/dere ta bilde eller skanne for dokumentasjon hvis dere ønsker - se forige post for info om Story board).

  • Alle skal skrive kort logg på bloggen sin.Den kan godt være i stikkordsform, bare du forteller hva du har gjordt og litt om hvordan du gjorde det. De som ikke loggfører får fravær i perioden!

Siden tiden er knappere, har arbeidsmengden blitt kortere og friere. Husk at du alltid kan kontakte veileder, enten på telefon eller e-post, jeg svarer så fort det lar seg gjøre. Om du ønsker og det er behov kan vi avtale møte for veiledning på mitt kontor.

Mål for perioden: Ta en titt i fagplanen for å se hva du skal kunne etter et år med faget.


Lykke til! Vi sees den 13 juni :O)