20 mai 2007

Uke 21 - Prosjekt

Etter planen skulle vi se en presentasjon fra Bree's europaturne før hun forlot oss etter ett år som utvekslingsstudent her i Norge.


Hun skriver på bloggen at hun på grunn av forandringer sansynligvis ikke kommer til denne økten fordi hun prioterer noe annet som har dukket opp. Det kan jo ikke være mye som er mer spennende enn dette faget ... eller med andre ord, hun må ha fått et knall tilbud (!), og da ønsker vi henne selfølgelig alt godt og tillykke, både på denne vakre onsdagen og på reisen hjem til uken. Vi har vært blant de heldige som har fått lov til å bli kjent med henne, og håper vi kan ha bidratt til at hun reiser hjem med gode inntrykk og minner fra Norge. Forige økt spurte jeg Bree hva hun kom til å savne mest fra Norge. Svaret vil kanskje overraske de fleste ... - Kollektivtrafikken - bussene! Det å bare kunne slenge seg på en buss ...
Hvis noen ønsker kan de selvfølgelig legge igjen en hilsen på bloggen hennes.

Les info nedenfor før du begynner arbeidet:

Vi skal resten av tiden som gjenstår arbeide med prosjekt. I denne økten skal vi fokusere på planlegging og storyboard/manus/synopsis.
Du har selv fått velge hva du ønsker å fordype deg i. Nå skal dere virkelig vise hva dere er gode for! Presentasjon uke 25 - med avslutning!

Foreløpige valg i gruppa:
  • Digital historie

  • Animasjonsfilm

  • Musikkvideo

Krav til oppgaven:
  • Du har ansvar for planlegging av hver økt, men kan få hjelp av veileder til dette. Alle retningslinjer for copyright og kildekritikk må være fulgt - både når det gjelder bilder, tekst og musikk!

  • Musikk og bildefiler skal være i et hensiktsmessig format. Filmer bør være under 100 Mb (ca 3 min lange)

  • Det skal legges ved minst ett bidrag fra en av disse: manus og/eller Story board (her kan du/dere ta bilde eller skanne for dokumentasjon hvis dere ønsker) og/eller Synopsis.

  • Alle skal skrive/ta bilder til logg fra hver økt på bloggen sin

  • Refleksjon - fra prosjektet og året, mer info kommer- leveres uke 24 Skal ligge på bloggen din sammen med filmen slik at alt er klart til siste dag!

Ressurser:


Bruk lenker fra tidligere poster i tillegg til disse nye:Plan for øktene:Uke 21: Arbeide med planlegging og Storyboard - loggføring 01:15


Uke 22: Opptak (husk å ta med rekvisita/kamera - det du trenger for å gjennomføre) - loggføring 01:15


Uke 23: Opptak fortsetter ... - loggføring 01:15 /Refleksjon


Uke 24: Ferdigstillelse: Sette sammen bilder og lyd i PhotoStory 3 / WMM
- loggføring 01:15 /Refleksjon


Uke 25: Presentasjon og avslutning!


Ingen kommentarer: