31 desember 2006

Uke 1 - oppsummering

Håper dere har hatt en god jul og at inngangen til 2007 var feiende flott C",)

Vi tar fatt på et nytt semester, og i den forbindelse har jeg lagt ut en semesterplan på wiki'n vår. Den vil bli mer detaljer etterhvert. Siden jeg ikke har hatt dette faget før, blir veien laget underveis som vi går. Siden er lenket i menyen til høyre. Den observante ser også at det ligger et Clustermap der (mer om det i økten).

Tema for januar blir Bilder. I årets første tema, skal vi utforske bildebehandling (mer om dette i økten), men først må vi ha en oppsummering og feridgstille blogger og hjemmesider etter forige semester. Her er et eksempel på hvordan en prosess kan dokumenteres ved blogging.


Oppgave:
  1. Legg inn en post på blogge som heter: Uke 51 - Nettsted. Lag en kort tekst hvor du beksriver hva du har gjort på nettstedet ditt.
  2. Legg inn en kommentar til dem du var responsgruppe for - på dems blogg. Gå til Jeanettet > Elever (se meny) for oversikt over de forskjellige bloggene (hvis du ikke har lenket opp til disse på din blogg, gjør det også).
  3. Sjekk kommentarer på din blogg. Har du fått noen? (Hvis det ikke ligger noen på siden, sjekk mailen din og gå i editor på Posting - i menyen under arkfanen - kanskje det ligger noen under Moderate comments. Godkjenn kommentarene der - og publiser.
  4. Gjør nødvendige eller ønskelige forandringer på nettstedet ditt i henhold til kommentarer eller ting du lærte under presentasjon av nettsted i uke 51.
  5. Loggfør forandringer du har gjort på nettstedet - i post uke 51, og legg inn et clustermap i bloggtemplaten din hvis du ønsker og rekker ... Be om hjelp underveis.


Ingen kommentarer: